Time for change

 

depper

So i tried the medicin. I tried the therapy. I tried the meditation. I tried the mindfulness. I tried not doing anything drastic. I tried not fixing things. I tried taking out the summer to work on dream projects. I tried attending the parties. I tried the books. I tried being open. 

It all helps, but depression still lingers.

IMG_6625

So now I am doing something else. In a few weeks I will be moving to Copenhagen and hopefully find the old me there. Doctor Boyfriend stays in Århus and becomes weekend-boyfriend. Apartment is very very tiny – but with room for a CAT and all kinds of… meditative healing stuff alone time.

Gawd, I hope this works. My therapist thinks it will. I think so too.

10 thoughts on “Time for change

 1. Som en der også lider af depressioner vil jeg bare sige jeg virkelig er glad for hvordan du tackler depressioner via dine streger. (Som jeg i øvrigt er stor fan af)
  Ser frem til at du bliver øboer som jeg også gjorde. 🙂

  Liked by 1 person

 2. Kære Stine, som har opmuntret mig så ofte, fået mig til at reflektere over livet, universet og alt det der, hvis streg har været som lindrende dråber for mine øjne, og hvis idéer har åbnet min fantasis horisonter. Jeg håber inderligt at du må få lov til at få ro fra de tunge, trættende tanker, og at livet må åbne sig op for dig i pragtfulde, spraglede farver, symfonier af musik og dufte og sanser der begejstrer dig – så du på den stille, gråtriste efterårs-regnvejrsdag med ærligt hjerte kan sige “det er stadigvæk en god dag, for jeg er mæt og tilfreds – ja lykkelig i livet!”.

  De varmeste tanker herfra med ønsket om alt vel!

  Jens Rasmussen – En taknemmelig læser fra Århus, der også kender til piller, hårde og skærende tanker, og modløse modgangsdage.

  Liked by 1 person

 3. Sejt! Og velkommen 🙂
  Hvis du kan lide at danse har jeg den bedste måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen på – vi danser GROOVE på Nørrebro flere gange om ugen! Det er fantastisk terapi ❤️

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s